Tuesday, January 11, 2011

Thru thick and thin:'D


:: ReenAzeeX ::
since 090109

To my dearest man, Happy 2nd Anniversary.
Dah terlalu banyak dugaan dan rintangan yang kita lalui sepanjang 2 thn nih.
 But yet, we still manage to stick to each other until today:'D

Sayang,
We both know that it is not easy for us to stay together macam hari ni. 
But we both know that we can really depends on each other,kan?
When we are together, we are much stronger aite?*__^

Sayang,
Kalau perempuan lain mengharapkan cincin habib jewels, beg LV, kasut Prada... tapi ena hanya mengharapkan satu sahaja dari awk. 

Kesabaran. 

Ye, hanya kesabaran yang ena harapkan dari awk.

Kesabaran utk terus sama-sama mengharungi susah senang bersama-sama. 
(Dah 2 tahun kita wat kan, xde masalah utk tahun-tahun seterusnya, aite?:p)

Kesabaran utk terus menyayangi ena sama seperti hari pertama awk menyayangi sy;'D

Kesabaran utk terus bertahan sehingga kita disatukan. 
InsyaALLAH.

Ena tak reti sangat nak mengarang ayat yg mampu wat awk terharu bagai. Tapi ena harap entry ini dah cukup untuk menunjukkan betapa ena sgt bersyukur dengan apa yang telah ena miliki kini, iaitu awk, 
MOHD HAZRIQ OTHMAN.


Happy 2nd Anniversary sayang.

I love you so much!


Dulu...









Sekarang...









dan seterusnya...InsyaALLAH:'D





p/s: Maaf. Entry kali nih agak geli sikit. But I have to do this. Heee. Sorry readers. Eh. tade readers pon. Tak payah risau la kan:p

7 respond!:

Anonymous said...

perghh...staiii..agak2 bler nk kenduri neh..wish u all bahagia ke jinjang pelamin ek..kenduri nnt jemput..ahaha.. :-)

HeaVen.iS.ReeNa said...

ehehe. lambat lagik la kenduri. lg 20tahun kot:p jgn risau nnt kami jemput okeh^___^"

anish said...

u wow cemekap..~

hehe. tolongla jemput anis time kawin nnti! :D

may happiness will always be with both of you. God bless! amin :)

Lady Shana Sweet said...

phewwwwwiiiittt!!!! KEH KEH KEH! t kawen bgtau erk..

~ azWa ~ said...

so shweet dear...

eno farhana said...

suweeet!!
kalau ade org buat mcm ni kat saya, serious terharu.. huhu =)

HeaVen.iS.ReeNa said...

hee.tq korg.lg 4 thun okeh. tggu dgn sabar ye:p